You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

PANDORA е основана во 1982 година со едноставна идеја: да ги славиме жените, нудејќи им прилика за лично изразување преку нашиот универзум на висококвалитетен и современ накит по достапни цени. Денеска PANDORA стана еден од најголемите светски брендови за накит, присутна во повеќе од 100 земји на шест континенти. PANDORA дизајнира, произведува и продава рачно доработен и современ накит од високо квалитетни материјали по достапни цени.

Опис на работната позиција

Заради ширење на обемот на работата а со цел појачување на нашиот продажен тим СФ1 Клипс Дооел Скопје, бара соработник кој ќе ги претставува производите на Pandora брендот на високо ниво, на позицијата продавач

Работни обврски
Основни задачи и одговорности, но не се строго ограничени на:
Одржување и почитување на највисоки стандарди на услуга
Подобрување и одржување на високо ниво на знаење за производите, компанијата, историјата на компанијата
Професионален пристап кон сите аспекти на кориснички сервис, особено кон жалби и рекламации
Работа на каса во склад со политиката и процедурите како и одговорност за сите извршени финансиски трансакции
Имплементација на дневна, неделна и месечна планирана продажба
Учество во попис, според упатствата на компанијата
Градење на добар однос со останатите членови од тимот и одржување на позитивна работна атмосфера
Потребни квалификации
Минимално завршено средно образование
Искуство во продажба минимум една година
Искуство во продажба на накит и луксузни производи ќе се зема како предност
Тип на работа
Полно работно време
Плата
18000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе