You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Специјализирана продавница за облека Carters од 0 до 7 години

Опис на работната позиција

Специјализирана продавница Carters за облека од 0 до 7 години

Работни обврски
Прием, редење, изложување и сортирање на робата
Услуга во согласност со процедурите на компанијата
Грижа за хигиена во продажното место
Потребни квалификации
ССС/ВСС
Со или без работно искуство
Љубезен и професионален однос кон потрошувачите
Комуникативност
Способни за индивидуална и тимска работа
Тип на работа
Полно работно време
Плата
18000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе