You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Франшизна продавница за облека за деца од 0 до 14 години од познатиот италијански бренд Original Marines. Baby Clothes. Toddlers and Childrens Clothing

Опис на работната позиција

Специјализирана продавница за облека за деца од 0 до 14 години има потреба од продажни асистенти

Работни обврски
Потребни квалификации
ССС/ВСС
со или без работно искуство
Позитивен однос и убедивост при комуникација
Способност за индивидуална и тимска работа
Вредна и одговорна личност
Потребни квалификации
Работни обврски
Услуга на потрошувачи и продажба во салон
Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
Флексибилност за работа во смени
одржување на хигиена во продажниот салoн

Тип на работа
Полно работно време
Плата
18000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 22 јули
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 15 јули
Прилеп
Полно работно време
Повеќе
до 07 јули
Скопје
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе
до 30 јуни
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе