You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Ланецот на продавници Крш е присутен на македонскиот пазар долги години. Досега отворивме 11 продавници на територијата на Македонија од кои осум се во Скопје, една во Куманово, една во Гостивар и една во Тетово.

Продавниците на Крш се наоѓаат на најактуелните локации и секоја продавница е многу внимателно и креативно дизајнирана. Посебно внимание се посветува на безбедноста на децата притоа обезбедувајќи задоволство на потрошувачите при купување.
Секоја година, на нашите верни потрошувачи им ги претставуваме најновите светски трендови, кои ќе бидат визија во идните години на деловно работење.

Опис на работната позиција

Специјализирана продавница за играчки и бебешка опрема има потреба од продажни асистенти

Работни обврски
Услуга на потрошувачи и продажба во салон
Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
Флексибилност за работа во смени
одржување на хигиена во продажниот салон
Потребни квалификации
ССС/ВСС
со или без работно искуство
Позитивен однос и убедивост при комуникација
Способност за индивидуална и тимска работа
Вредна и одговорна личност
Тип на работа
Полно работно време
Плата
18000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе