You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Толлакс ДОО Скопје е брзорастечка компанија која во своето портфолио има 20 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква,Драчево, Ѓорче Петров и 1 Поло Супермаркет.
Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија.

Опис на работната позиција

Поради отварање на повеќе нови локации Во моментов, имаме потреба од ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ за М1 кисела вода Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација контактирајте не телефонски 070220882 до 16 часот или испрати смс со содржина M1 kiosk име и презиме, а ние ќе ви се јавиме

Работни обврски
Основни задачи:

Работа на каса
Услужување на клиенти
Прием на роба
Грижа за естетски изглед на изложените артикли
Продажба на лотарија, дополна на телефонски ваучери
Потребни квалификации
Нудиме:
Непосредно вработување
Вработување без пробен период
Плата секогаш на време во исти ден од месецот
Работа во динамичен тим
Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе