You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Толлакс ДОО Скопје е брзорастечка компанија која во своето портфолио има 20 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква,Драчево, Ѓорче Петров и 1 Поло Супермаркет.
Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија.

Опис на работната позиција

Бараме колеги за најлуксузниот тобако објект во Скопје
М1 киоск Голд

локација (кај Соборен храм )

локација ( East Gate Mall) октомври 2021

локација (Плоштад Македонија)

Работни обврски
добијте можност да работите во нашиот најексклузивен објект, стекнувајќи ново искуство и тренинзи, а ние ќе Ве наградиме за постигнатото или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h. tollaks@yahoo.com
Потребни квалификации
Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци

- Познавање од областа на енологијата

- Минимум образование ССС

- Познавање на англиски јазик
Тип на работа
Полно работно време
Плата
1800020000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Човечки ресурси
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе