You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ИЦС ГРУП.ДОО од Скопје е фирма специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, климатизација и вентилација.Премиум партнер е на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија .

Опис на работната позиција

ИЦС ГРУП.ДОО е фирма,специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење и вентилација и е премиум партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија. Во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:

Сервисер за климатизациони постројки-фриготехничар со и без работно искуство.

Работни обврски

утврдување дефектажа и сервисирање на термотехнички инсталации (инвертер клими, топлотни пумпи воздух- вода, и сл.)
Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи,
Комуникациски и организациски вештини
Способност за тимска работа и работа на терен
Лојалност и дискреција
Потребни квалификации
Потребни квалификации
ССС електро или машински техничар
Основно познавање на англиски јазик
Основно познавање од работа со компјутер
Возачка дозвола Б-категорија

Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе