You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Магнетик е водечки малопродажен трговец во Македонија што нуди привлечна облека, чевли и додатоци за мажи и жени. Од нашиот почеток, ние сме посветени на обезбедување на најдобра можна услуга за нашите клиенти и исто така и ја подобруваме секој ден. Во изминатите 28 години, работевме за да обезбедиме најдобро можно шопинг искуство, помагајќи им на клиентите да поседуваат стил, не само да купуваат мода.

Магнетик денес ги претставува светски познатите брендови како Weekend Max Mara, Studio Max Mara, Leisure Max Mara, Sportmax, Patrizia Pepe, Coccinelle, Marella, Pennyblack, Liu Jo, Paul аnd Shark, Gerry Weber, Motivi, Oltre, Fiorella Rubino, Carpisa, Yamamay и Pinko

Во 2006 година, Магнетик ја отвори мексиканската кантина Амигос во центарот на Скопје, каде што нудиме исклучително вкусна и свежо подготвена мексиканска храна, според традиционалните рецепти секогаш обезбедувајќи квалитет на производите.

МИСИЈА / ЦЕЛ
Секогаш да работиме кон зголемување на среќата на клиентите со постојано подобрување на бизнис стандардите.

Опис на работната позиција

Ние сме во потрага за конкурентeн Асистент за продажба кој има задолжение да им помогне на клиентите да ги идентификуваат и купат производите што тие сакаат. Должностите на Асистентот за продажба вклучуваат, обезбедување високо ниво на задоволство на клиентите преку одлична продажна услуга, организирање одржување на целосно снабдена продавница, како и одржување извонредна состојба на продавницата според стандарди за визуелна трговија.
Целта е да се обезбеди услуга за клиенти од висока класа и да се зголемат растот и приходите на компанијата преку максимизирање на продажбата.

Работни обврски
Овозможува високо ниво на задоволство кај клиентите низ одлична услига на продажба.
Одржување извонредна состојба на продавницата според стандарди за визуелна трговија.
Одржува комплетно снабдена продавница.
Ги препознава и одговара на потребите и желбите на клиентите.
Препорачува и нуди продукти коиодговараат со потребите на клиентите.
Пречекува и поздравува клиенти.
Активно учествува во прием на нови пратки.
Континуирано е информиран за најновите информации за продуктите на продажба.
Потребни квалификации
Добредојдени се кандидати со минимум средно образование.
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење
Грижа за корисници

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе