You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ТианДе е руска козметичка компанија за здравје и убавина. Целата палета на производите е направена според традиционални рецепти од Тибет, Кина и Русија. Производите содржат екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки чисти средини, собирани според лунарниот календар. Водата што се користи во производите е термална вода или вода од морските длабочини. ТианДе е корпорација која има воведено највисоки стандарди за квалитет ISO 9001 GMP стандард.

Опис на работната позиција

Интернационална компанија со седиште во Скопје има потреба од една администраторка. Заинтересираните кандидатки да пратат CV на businesssolutin1122@gmail.com колегите од кадрово одделение ќе ви закажат термин за интервју.

Работни обврски
Потребни квалификации
ссс
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Човечки ресурси
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 јуни
Битола
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Битола
Пракса
Повеќе
до 30 јуни
Скопје
Пракса
Повеќе
до 22 јуни
Струмица
Полно работно време
Повеќе
до 15 јуни
Тетово
Пракса
Повеќе
до 14 јуни
Скопје
Полно работно време
Повеќе