You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Доминг ЈТД е компанија која постои и се развива од 1998 година.
Примарна дејност со која се занимава нашата компанија е: Проектирање, Ревизија, Изведба и Надзор на градежни објекти.

Секогаш сме отворени за соработка со квалитетни и искусни кандидати во својата област.
Бараме колеги со одлични комуникациски способности, способност за тимска работа и способност за самостојно водење на проекти.

Опис на работната позиција

Бараме искусен Архитект со овластување за проектирање на Урбанистички проекти за работа во канцеларии во Скопје или Радовиш (по избор на кандидатот). Работно време - Понеделник до Петок (08:00 - 16:00).

Работни обврски
- Изработка на Урбанистички проекти, најчесто за инфраструктура,
- Изработка на едноставни архитектонски објекти.
- Комуникација со Инвеститор и Проектен тим.
Потребни квалификации
- Овластување за изработка на урбанистички проекти
- Познавање на AutoCAD, MS Office
- Познавање на важечки закони и правилници во областа на проектирање на урбанистички пректи.
Тип на работа
Полно работно време
Плата
30000 денари месечно
Категорија на работа
Друго
Дизајн
Вештини и знаење

Поврзани огласи