You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Дигитални вештини - Лингвафа е училиште за странски јазици и компјутери. Имаме локации на места на територијата на Скопје и тоа Аеродром, Центар и Тафталиџе 2. Училиштето е основано 1990 год. Нашите професори се дипломирани, искусни и креативни едукатори за деца и возрасни кандидати, со долгогодишно искуство.

Опис на работната позиција

Училиштето за компјутери и странски јазици ЛИНГВАФАН има потреба од професори за држење часови за програмирање и тоа: Професор за часови PYTHON , за деца и возрасни Професор за HTML/CSS и WEB Дизајн за деца и возрасни Професор за C# за деца и возрасни Provesor za JAVA за деца и возрасни Комуникација, креативност и желба за работа со деца и возрасни се смета за предност. Вашето CV испратете го на digitalni.veshtini@gmail.com

Работни обврски
Потребни квалификации
КАндидатите треба да имаат диплома за завршено високо образование , информатички смер, дипломци на ФИНКИ, или да се сертифицирани тренери за програмскиот јазик, за кој аплицираат за предавање.
Тип на работа
Хонорарен ангажман
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе