You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Grouper е лансиран во 2011та година како првата платформа за купување на зделки и е game-changer во бизнисот на е-трговија во Македонија.
Денес Grouper.mk е водечки сајт за е-трговија во државата со тим посветен на секојдневно носење на нови најдобри попусти, омилените брендови на продавници и ширење на сите аспекти на е-купувањето.

Опис на работната позиција

Имаме потреба од нов член во одделот за продажба и патувања Travel Agent

Работни обврски
Барање и склучување на договори за соработка со нови партнери (хотели, туристички агенции)
Организирање на патувања на групи
Работа на резервациони системи за хотели
Испраќање на пресметки/калкулации по завршена зделка
Одржување на професионален и пријателски однос со клиентите
Потребни квалификации
Англиски јазик, напредно ниво
Работа со компјутери Microsoft Office
Претходно работно искуство во областа на туризмот
Желба за работа со луѓе и желба за работа во Grouper пред се
Способност за брзо учење и адаптирање, флексибилност и иницијатива
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Е-бизнис
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе