You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Grouper е лансиран во 2011та година како првата платформа за купување на зделки и е game-changer во бизнисот на е-трговија во Македонија.
Денес Grouper.mk е водечки сајт за е-трговија во државата со тим посветен на секојдневно носење на нови најдобри попусти, омилените брендови на продавници и ширење на сите аспекти на е-купувањето.

Опис на работната позиција

Имаме потреба од нов член во нашиот маркетинг тим. Ако имаш интерес за креирање на видеа, си native во дигиталниот свет, се гордееш со својата креативност, не можеш да живееш без social media и имаш смисла за хумор, тогаш ти си за кај нас!

Работни обврски
Подготовка на различни типови на видеа наменети за социјалните мрежи и за поединечни маркетинг кампањи на Grouper
Фотографирање и едитирање на материјалот
Придонес во креативата за различни маркетинг кампањи
Подготовка на Facebook постови, Instagram stories и креатива за социјалните мрежи
Потребни квалификации
Познавање на video editing software
Познавање и ракување со фото опрема
Познавање на социјалните мрежи
Способност за брзо учење
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Видео продукција
Дигитален маркетинг
Вештини и знаење
Mаркетинг на социјални мрежи Подготовка на промотивни/ информативни текстови Снимање видео Видео монтажа Видео продукција

Поврзани огласи

до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе