You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Grouper е лансиран во 2011та година како првата платформа за купување на зделки и е game-changer во бизнисот на е-трговија во Македонија.
Денес Grouper.mk е водечки сајт за е-трговија во државата со тим посветен на секојдневно носење на нови најдобри попусти, омилените брендови на продавници и ширење на сите аспекти на е-купувањето.

Опис на работната позиција

Во потрага сме по нов член на нашиот тим Backend Developer

Работни обврски
Подобрување на API
Имплементација на нови платежни методи
Подобрување на моменталниот админ интерфејс (query improvements и bug fixes)
Креирање на логика за нови лендинг страници
Потребни квалификации
Современи PHP frameworks (Symfony, Laravel, etc.)
relational DBMS (предност MySQL)
Object-relational mapping (Eloquent/Doctrine)
Version control (предност GIT)
Креирање на RESTful APIs
Познавање на OOP, the SOLID principles and modern design patterns
Познавање на различни софтвер структури
Претходно работно искуство во слична работна средина
Одлични комуникациски и организациски способности
Добар тајм менаџмент и почитување на временски рокови
Ќе се смета за предност:
Познавање на Laravel Livewire
Искуство со TDD (PhpUnit, phpSpec, Behat, etc.)
Искуство со различни типови на data storages (Redis, Elasticsearch etc.)
Разбирање и/или искуство со различни системи на авторизација и автентикација (oAuth2, JWT, итн.)
Искуство со CI/CD
Искуство со DevOps и Cloud.
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Програмирање
Вештини и знаење
Развивање на веб-апликаци Развивање на веб-страници Одржување на веб-страници Развивање на Android апликации Развивање на IOS апликации

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе