You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Grouper е лансиран во 2011та година како првата платформа за купување на зделки и е game-changer во бизнисот на е-трговија во Македонија.
Денес Grouper.mk е водечки сајт за е-трговија во државата со тим посветен на секојдневно носење на нови најдобри попусти, омилените брендови на продавници и ширење на сите аспекти на е-купувањето.

Опис на работната позиција

Бројот на соработници и зделки постојано расте, па имаме потреба од нов член во одделот за продажба. Ако сметаш дека имаш одлични комуникациски вештини, сакаш работа со луѓе и имаш потенцијал за преговарање, можеби ти си нашиот нов специјалист за продажба.

Работни обврски
Пронаоѓање потенцијални соработници и остварување состаноци
Преговарање за креирање на Grouper зделка според потребите и целите на клиентот
Потпишување на договори
Тековна комуникација со твоите клиенти
Учество во реализација на најразличните маркетинг кампањи и активности кои ги организираме
Потребни квалификации
Позитивна, отворена, комуникативна и мотивирана личност
Желба за работа со луѓе и желба за работа во Grouper пред се
Способност за брзо учење и адаптирање, флексибилност и иницијатива
Тимска игра
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Е-бизнис
Дигитален маркетинг
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе