You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Grouper е лансиран во 2011та година како првата платформа за купување на зделки и е game-changer во бизнисот на е-трговија во Македонија.
Денес Grouper.mk е водечки сајт за е-трговија во државата со тим посветен на секојдневно носење на нови најдобри попусти, омилените брендови на продавници и ширење на сите аспекти на е-купувањето.

Опис на работната позиција

Имаме потреба од нов член во нашиот маркетинг тим. Ако си креативна и вредна личност, имаш интерес за маркетинг и сакаш да учиш и напредуваш во силен и динамичен тим, ова е вистинско работно место за тебе!

Работни обврски
Комуникација и координација со клиенти од Романија
Активно учество во подготовката на маркетинг стратегија и маркетинг кампањи заедно со тимот
Адаптирање на содржини за маркетинг за пазарот во Романија (од македонски и англиски на романски јазик)
Креирање на содржини за потребите на маркетинг кампањи на романски јазик.
Потребни квалификации
Одлично познавање на говорен и пишан романски јазик.
Одлично познавање на говорен и пишан англиски јазик
Познавање на социјалните мрежи
Способност за брзо учење
Одлични комуникациски вештини
Креативност и желба за учење
Претходно искуство во маркетинг е плус
Тип на работа
Полно работно време
Категорија на работа
Дигитален маркетинг
Вештини и знаење
Mаркетинг на социјални мрежи LinkedIn маркетинг Еmail маркетинг SEO Подготовка на промотивни/ информативни текстови

Поврзани огласи

до 13 ноември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 31 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 30 октомври
Скопје
Полно работно време
Повеќе