You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Kompanija koja se zanimava so proizvodstvo i trgovija so izolacioni materijali.

Опис на работната позиција

Бараме практикант од областта на градежништвото и архитектурата , кој има е заинтересиран за улогата на изолационите материјали за подобрување на енергетската ефикасност, со интерес да го се продлабочи разбирање за енергетски ефикасните градежни практики и да придонесе за одржливи проекти.

Работни обврски
Анализа на градежни материјали, проектирање
Потребни квалификации
Инженер со афинитети и разбирање на енергетската ефикасни објекти
Тип на работа
Пракса
Плата
денари на час
Категорија на работа
Друго
Вештини и знаење
Водење и ажурирање евиденции Организација на настани Истражувања Грижа за корисници Академско пишување Техничка поддршка

АПЛИЦИРАЈ

 
 

Поврзани огласи

до 31 мај
Кавадарци
Пракса
Повеќе