You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Постои од 2009 година, со застапена администрациска и организациска работа, ангажман на секакви правни работи

Опис на работната позиција

Се бара лице за вршење практикантска работа која вклучува правно-административни и организациски работи

Работни обврски
Потребни квалификации
Тип на работа
Пракса
Категорија на работа
Право и сметководство
Вештини и знаење
Составување договори Административно право Регулатива за работни односи

АПЛИЦИРАЈ

 
 

Поврзани огласи

до 01 мај
Скопје
Пракса
Повеќе
до 13 април
Струмица
Пракса
Повеќе