You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Компанија за сметководствени услуги и даночен консалтинг. Нашата компанија ја сочинуваат ентузијасти за сметководство, даноци и финансии, кои континуирано се стремат на професионална едукација. Ние се грижиме за прецизност, интегритет и одговорност во сметководството, поддржувајќи ги бизнис целите на нашите клиенти.

Опис на работната позиција

Учење сметководство преку пракса и работа на реални домашни и интернационални клиенти

Работни обврски
Помагање во внесување на финансиски трансакции
Анализа на сметководствени записи
Соработка со искусни сметководители
Потребни квалификации
Студенти на сметководство, економија или сродни области имаат предност
Одговорни и прецизни
Основни знаења во сметководството ќе се смета за предност
Англиски јазик е предност
Желба за учење excel
Тип на работа
Пракса
Плата
15000 денари месечно
Категорија на работа
Право и сметководство
Е-бизнис
Друго
Вештини и знаење
Сметководство Водење и ажурирање евиденции Грижа за корисници Техничка поддршка

Поврзани огласи

до 31 мај
Кавадарци
Пракса
Повеќе
до 01 мај
Скопје
Пракса
Повеќе
до 13 април
Струмица
Пракса
Повеќе