You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ТНГ ЛПЏ ДООЕЛ Велес е фирма која во претежната дејност се занимава со извесба на репаративно заварување , изведба на плински системи , системи за ладењеи греење , противпожарни системи . Изведбите генерално се вршат на подрачјето на РСМакедонија , Приштина и Косово.

Опис на работната позиција

Друштвото има потреба од администратор за дизајн и брендирање на претежната дејност на друштвото и услугите кои ги нуди.

Работни обврски
Потребни квалификации
Графички дизајнер , сертификат за графички дизајн .
Тип на работа
Хонорарен ангажман
Плата
20000 денари месечно
Категорија на работа
Дизајн
Вештини и знаење
Графички дизајн

Поврзани огласи

до 31 мај
Кавадарци
Пракса
Повеќе
до 13 април
Струмица
Пракса
Повеќе