You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

МАРАНД консултантите е консултантска компанија со седиште во Скопје, основана со мисија да им помага на своите клиенти во нивните деловни и финансиски активности, обезбедувајќи посветена и единствена поддршка и точни и доверливи совети од своите области на експертиза.

Консултантите Marand се основани во 2000 година. Нашите експерти имаат повеќе од 30 години комбинирано искуство во обезбедување на деловни, даночни и финансиски услуги на домашни и меѓународни компании кои се натпреваруваат на македонскиот пазар. Нашата референтна листа се состои од неколку водечки компании на светскиот пазар, како и многу мали и средни локални и регионални компании.

Постојат четири основни групи на услуги кои им се нудат на нашите клиенти, а секоја од нив го покрива целиот опсег на потреби кои произлегуваат од нивните секојдневни деловни активности. Овие групи се меѓусебно поврзани на многу начини, во зависност од потребите и барањата на клиентите.
-Нашата визија
Како што се движиме кон нашата цел да бидеме префериран доверлив советник за сметководство, оданочување и деловно работење, ние постоиме за да даваме вредни придонеси за бизнисите на нашите клиенти. Со поедноставување на нивните сметководствени и даночни работи со највисоки стандарди за квалитет и перформанси, ние поттикнуваме раст и перспектива.

Опис на работната позиција

-Основни E- business задачи и главен фокус околу ERP системи

Работни обврски
-Учество во имплементација на Pantheon и Oracle NetSuite
-Data Entry во ERP
-Пополнување на Е-business активности
Потребни квалификации
-Англиски јазик
-Основни дигитални вештини,PPTX (Powerpoint)
-Познавање во поле Linked In
Тип на работа
Пракса
Плата
15000 денари месечно
Категорија на работа
Е-бизнис
Дигитален маркетинг
Право и сметководство
Вештини и знаење
Mаркетинг на социјални мрежи LinkedIn маркетинг Подготовка на промотивни/ информативни текстови

Поврзани огласи

до 31 мај
Кавадарци
Пракса
Повеќе
до 01 мај
Скопје
Пракса
Повеќе