You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Основна дејност на мојата компанија БИЛАНС УСПЕХ од Кавадарци е сметководствени услуги.Компанијата постои веке 7 години и истата има потреба од практиканти

Опис на работната позиција

Нашата компанија има потреба од практикант кој има завршено економски факултет отсек сметководство за

Работни обврски
Изготвување на фактури и книзенје на изводи фактури и др.
Потребни квалификации
Економски факултет без работно искуство
Тип на работа
Пракса
Категорија на работа
Право и сметководство
Право и сметководство
Право и сметководство
Вештини и знаење
Составување договори Сметководство

Поврзани огласи