You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Нова Солутионс е прва дигитал маркетинг компанија основана во Македонија во 2007 година. Основната дејност на компанијата е креирање на маркетинг кампањи на социјалните мрежи. Но покрај таа услуга, креираме и креативни графички решенија за маркетинг цели, како и креирање на корпоративни видеа.

Опис на работната позиција

Доколку сакаш да научиш повеќе за креирање на маркетинг кампањи на социјалните мрежи пријави се.

Работни обврски
Одржување на социјалните профили, креирање на маркетинг кампањи, креирање на извештаи.
Потребни квалификации
Завршен факултет
Тип на работа
Пракса
Категорија на работа
Дигитален маркетинг
Вештини и знаење
Mаркетинг на социјални мрежи

Поврзани огласи