You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

Ние сме здружение на граѓани кое работи во социјалната сфера и дава хуманитарна помош и социјални услуги на бездомници и граѓани кои живеат во сиромаштија.

Опис на работната позиција

Потребен ни е практикант кој ќе се грижи за видливоста на здружението преку следните канали на комуникација: социјални мрежи, веб страна, учество на конференции и други настани, комуникација преку електронска пошта.

Работни обврски
Потребни квалификации
Развиени комуникациски вештини, познавање на интернет, социјални мрежи, микрософт офис, алатки за дизајн на инфографици и други визуелни материјали и инрнет комуникациски платформи
Тип на работа
Пракса
Категорија на работа
Дигитален маркетинг
Дизајн
Вештини и знаење
Mаркетинг на социјални мрежи LinkedIn маркетинг Еmail маркетинг SEO Подготовка на промотивни/ информативни текстови Графички дизајн

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе