You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За компанијата

ЈВСНет ДООЕЛ е основана на 01.08.2002 како компанија која се занимава со давање на услуги од областа на Информатичката Технологија. Основна дејност е тековно одржување на компјутерски системи, проектирање, изработка и одржување на компјутерски мрежи, системи за видео надзор, противпожарни системи како и консалтиг од областите наведени погоре.

Опис на работната позиција

Што нудиме
Редовни месечни примања
Работно време 40 часа неделно
Можност за почеток веднаш
Вработувањето е со договор на определено време со можност за продолжување

Работни обврски
Изведба на внатрешна и надворешна инсталација на компјутерски мрежи базирани на бакарни кабли
Изведба на внатрешна и надворешна инсталација на компјутерски мрежи базирани на оптички кабли
Изведба на внатрешна и надворешна инсталација на камери за видео надзор
Поставување и поврзување на мрежна опрема (router, switch, access point)
Сервисирање на десктоп и лаптоп компјутери
Потребни квалификации
Минимум средно образование
Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
Познавање на англиски јазик
Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
Комуникациски вештини
Способност за самостојна и тимска работа
Тип на работа
Полно работно време
Плата
денари месечно
Категорија на работа
Друго
Друго
Друго
Вештини и знаење

Поврзани огласи

до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 30 декември
Виница
Полно работно време
Повеќе
до 02 декември
Скопје
Полно работно време
Повеќе
до 02 октомври
Скопје
Скратено работно време
Повеќе
до 31 август
Тетово
Полно работно време
Повеќе
до 31 август
Гевгелија
Полно работно време
Повеќе