You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Здружение на граѓани Младите Можат

отворени 2 работни позиции

За компанијата

Младите можат е здружение на граѓани кое постои 12 години. Повеќе од 1000 млади вклучени директно во проекти, програми, настани и активности и повеќе од 20 активни членови кои секојдневно придонесуваат во растењето и успехот на организацијата а со тоа и во правење на позитивни промени за нашата младина и нашата заедница.
Постоиме за да им овозможиме на младите луѓе да станат активни, независни, способни и решителни граѓани кои веруваат дека МОЖАТ самостојно или здружено да учествуваат и влијаат во позитивните промени и развојот во општеството.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Здружение на граѓани Младите Можат
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака