You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
СОС Детско село

отворени 3 работни позиции

За компанијата

СОС Детско село е здружение на граѓани кое претставува дел од големото семејство на национални здруженија на меѓународната хуманитарна организација СОС Детски села Интернационал. Здружението делува и работи на развојни програми од областа на социјална заштита, социјална превенција и детски права.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со СОС Детско село
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака