You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Институт за добро управување и евроатлантски перспективи

нема отворени работни позиции

За компанијата

Институтот за добро управување и евроатлантски перспективи е организација основана во 2009 г која работи на полето на подигање на јавната свест во делот на доброто управување, промоција на начелата на транспарентност, одговорност, отчетност, ефикасност и владеење на правото како и подигање на јавната свест за предностите/обврските од полноправното членство на Македонија во ЕУ и НАТО Алијансата.

Дополнително во фокусот на работење на ИДУЕП се младите, неформалното образование и организирање на обуки како и процесот на дигитализација односно поставување на дигитализацијата на општеството како натпартиска платформа која е од интерес на секој граѓанин.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Институт за добро управување и евроатлантски перспективи
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака