You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Сигма СБ- Дооел

отворена 1 работни позиција

За компанијата

СИГМА-СБ - компанија за развој и имплементација на софтвер и хардверски решенија, производител на софтвери за целосно управување со работењето и унапредување на севкупните процеси во компаниите, SSB ERP. Со своите клиенти остварува долгорочно стратегиско партнерство и претставува столб во сите фази на развојот, имплементацијата и надградбата на информатичките системи кај клиентите. Сето тоа со цел за зголемување на нивната успешност и раст.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Сигма СБ- Дооел
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака