You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
КАМ ДОО Илинден

отворени 3 работни позиции

За компанијата

Првата продавница на КАМ ги отвори вратите во далечната 1999 година, во приземјето на Градски Трговски Центар во центарот на Скопје, настан кој го означи почетокот на една приказна за успешен и брз развој.
До крајот на 2015 година, КАМ маркетите веќе станаа вообичаена глетка низ цела Македонија.
Експанзијата на КАМ во Македонија траеше во континуитет во изминатите години се претвори во еден од најголемите синџири од маркети за прехранбени и непрехранбени производи.
КАМ има мрежа од 74 маркети низ цела Македонија, а има и свои маркети во Бугарија и Косово.
Нашето работење го карактеризираат нашите принципи на претпријатието и принципите на однесување.
Карактеристика на нашето работење е задоволството на потрошувачите.
Нашата позиција на пазарот ја детерминира промислениот однос цена-услуга.
Нашиот раст продолжува понатаму преку експанзија и преку постојано подобрување во нашите маркети.
Заемно се почитуваме и се поддржуваме.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со КАМ ДОО Илинден
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака