You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ПЛГ - Пајак

нема отворени работни позиции

За компанијата

Ласерско Гравирање ПАЈАК компанија која е оформена кон крајот на 2010 година со цел да понуди на пазарот квалитетни решенија во најразлични области на работата. Со нашиот високо обучен персонал, квалитетот во работата и коректноста спрема нашите клиенти можеме да ги понудиме следниве производи и услуги: ласерско гравирање и сечење на плексигас, гравирање на стакло, гравирање на дрво, гравирање на чаши и шишиња за подарок (без пред тоа да бидат отворени), сечење на стиродур, изработување на рекламни материјални ( привезоци од дрво и плексиглас, правење реклами од стиродур, реклами од плексиглас и.т.н) и изработување на многу други производи

Поврзани огласи

Оствари контакт со ПЛГ - Пајак
 
 

Љубо Божиновски Пиш бр.60, 1200 Тетово

Email: pajakte@gmail.com

Коментари
Внеси оцена и препорака