You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Ambar Dooel Skopje

отворена 1 работни позиција

За компанијата

-Цел
Нашата цел е да бидеме меѓу првите три најпознати и докажани турски брендови за облека за млади во 2023-та година
-Визија и мисија
Нашата визија е да сеткнеме доверба кај нашите купувачи,да понудиме квалитетна услуга , да бидеме бренд кој нуди облека со врвен квалитет по достапни цени.
Нашата мисија е да ја пригодиме модата и модните трендови да бидат достапни и прифатливи за сите.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Ambar Dooel Skopje
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака