You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
⋮IW

нема отворени работни позиции

За компанијата

⋮IW, глобална, IT консултантска компанија во Северна Македонија фокусирана на интеграција, дигитализација, менаџирање на податоци, анализа, градење на инфраструктура, и подршка на растот и развојот на своите клиенти и партнери. Нашата мисија е да создадеме најдобра вредност за нашите Клиенти и да им овозможиме да ја надминат својата конкуренција. Пристапот кој го имаме е комбинација на веќе докажан модел на работа, висок квалитет, постојан процес на развој, техничка експертиза, извонредна инфраструктура и тимска работа. Работиме со: • трите најпопуларни интеграциски алатки: SnapLogic, MuleSoft и TIBCO, • го имаме најголемиот оддел за Quality Assurance; • експертиза, знаење и ресурси со познавања од AI, Big Data, Machine Learning, Microsoft, PHP, Mobile Development, AWS Cloud, Data Management, Business Support, и DevOps. • нашите клиенти се лоцирани во УСА и Европа, а можете да не најдете во Битола, Прилеп. Скопје и Амстердам. ⋮IW е компанија во која можете да напредувате и да доживеет личен и професионален рацој, место каде слободно можете да ги споделувате вашите грешки, мислења и знаења.

Поврзани огласи

Оствари контакт со ⋮IW
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака