You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Едукативен центар Пендулум

нема отворени работни позиции

За компанијата

Центар за едукација на млади и возрасни, кој се фокусира на изучување на класичната гитара и музичката теорија. Во склоп на наставата исто така е и организација на социјални настани поврзани со класичната гитара.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Едукативен центар Пендулум
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака