You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Мусала Софт

нема отворени работни позиции

За компанијата

Мусала Софт е софтверска компанија со седиште во Скопје.
Веруваме во меѓусебна почит, тимска работа која инспирира и континуиран развој.
Со иновативен пристап испорачуваме КВАЛИТЕТ на нашите клиенти.
Градиме IT решенија за организации кои имаат импакт во своето поле на работење.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Мусала Софт
 
 

Соравиа Центар, Филип Втори Македонски бр. 3 Скопје

Email: robert.pavlov@musala.com

Коментари
Внеси оцена и препорака