You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Графотекс

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Графотекс ДОО Скопје почнува да работи во 1993 година.
Нашата разновида понуда вклучува секаков вид на канцелариски и школски прибор, тонери, ексклузивни пенкала, гифт програма, компјутерска галантерија, уметнички и промо материјали од најпознатите светски брендови.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Графотекс
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака