You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Техномаркет Македонија дооел Скопје

нема отворени работни позиции

За компанијата

Техномаркет претставува малопродажен ланец за техника кој на регионално ниво датира уште од 1997 година.ТЕХНОМАРКЕТ e брзо растечка компанија која нуди можност за постојан развој и професионално усовршување на своите вработени.
МИСИЈА
Да претставуваме компанија со најголема палета на производи во областа на техниката и технологијата, Да бидеме работна средина од која секој би посакал да биде дел, Да бидеме компанија која нуди дополнителна вредност за потрошувачите, Да бидеме најбрзо растечка компанија во дејноста.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Техномаркет Македонија дооел Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака