You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
АПШИФТ ДООЕЛ

нема отворени работни позиции

За компанијата

Основана во 2016 Upshift е он-дименд дигитална платформа за вработување, целосно развиена во Скопје која на своите корисници од САД, им обезбедува бесплатен пристап до огромен број на флексибилни можности за работа. Преку Upshift секој корисник, во зависност од неговите потреби може самостојно да одбере каде што и колку сака да работи. Имајќи ја во предвид експанзијата на gig економијата во глобални рамки фокусот на компанијата е поставен кон понуда на флексибилност привремени работни позиции и можност за дополнителен доход нешта по кои во денешни услови многу луѓе секојдневно трагаат. Оттука произлегува и мисијата на компанијата To Make Work Better додека визијата е Upshift да прерасне во најголемата Tech HR компанија во светот. Седиштето на компанијата е лоцирано во Синсинати Охајо додека европското седиште ИТ канцеларијата или срцето на компанијата е во Скопје. Во моментот Upshift е присутен во вкупно 22 града низ САД. По добиената инвестиција од 4 милиони долари во 2020 компанијата е поддржана од Recruit Holdings Ltd. компанија мајка на Indeed.com и Glassdoor.com и моментално се наоѓа во фаза на забрзан раст. Во насока остварување на поставените цели, компанијата во моментот комплетно го проширува својот технички тим лоциран во Скопје.

Поврзани огласи

Оствари контакт со АПШИФТ ДООЕЛ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака