You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Центар за управување со знаење

нема отворени работни позиции

За компанијата

Центарот за Управување со Знаење е истражувачки центар формиран во 2008-ма година, со цел да ги зајакне и подобри процесите на управување со знаење во сите општествени области во република Македонија и регионот на ЈИЕ. Центарот покрива широка палета на активности која се спроведува во соработка со граѓанскиот сектор, државните институции и деловната заедница. Визијата на Центарот е да прерасне во активен учесник во институционалниот и економскиот развој на земјата и регионот.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Центар за управување со знаење
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака