You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАРТИЧЕН СИСТЕМ (КАСИС) АД СКОПЈЕ

отворени 5 работни позиции

За компанијата

Картичен процесор, портал за е-трговија, платен систем, биро за персонализација на картички

Поврзани огласи

Систем инженер

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАРТИЧЕН СИСТЕМ (КАСИС) АД СКОПЈЕ, Скопје


Повеќе
Систем инженер

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАРТИЧЕН СИСТЕМ (КАСИС) АД СКОПЈЕ, Скопје


Повеќе

Повеќе

Повеќе
ИТ ревизор

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАРТИЧЕН СИСТЕМ (КАСИС) АД СКОПЈЕ, Скопје


Повеќе
Оствари контакт со ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАРТИЧЕН СИСТЕМ (КАСИС) АД СКОПЈЕ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака