You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ДИГИКОМ ДООЕЛ

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Фокусот на работењето на Дигиком претставуваат сервисот и продажбата на компјутери и системи, како и комплетно одржување. Вредноста е во квалитетот, професионалноста и грижата за сите корисници, при што од 1994-та година секогаш го даваме најдоброто од нас за да добиете професионална услуга.

Вашето мислење за нашата услуга ни даваат насоки за промени и Ве пречекуваме секој следен пат со голема желба повторно да Ве услужиме. Ја почитуваме Вашата лојалност и секој следен пат се трудиме да бидеме подобри и со квалитетот и со професионалноста.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ДИГИКОМ ДООЕЛ
 
 

Симеон КАвракиров 16/4 Аеродром- Скопје

Email: jovica@digikom.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака