You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Кафе Вендинг Група Дооел

отворени 11 работни позиции

За компанијата

Основната дејност на нашата компанија е поставување, продажба и сервис на автомати за кафе, снек машини и диспанзери за вода.
Кафе Вендинг Група е увозник на автомати, резервни делови за автомати и продукти од најдобрите брендови: Necta-Zanussi, Rhea, Fas, ICS, Jacobs, AG Foods, Bianchi, а од 2011 година стануваме и официјален увозник на најдобриот бренд за кафе ILLY-MITACA.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Кафе Вендинг Група Дооел
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака