You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Нова ЕкоБаза

нема отворени работни позиции

За компанијата

Нова Еко База претставува фирма за изградба на патишта, која низ текот на годните низ своето работење има добиено голем број на тендери за изградба на патишта. Фирма со вработени на голем број на млади луѓе во административниот и сметководствениот сектор, кои преку тимска работа придонесуваат за развој и успешност во работењето. Целта на нашата деловна стратегија е постигнување на раст со континуирано зголемување на нашето учество на пазарот преку работа со вработување на млади луѓе.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Нова ЕкоБаза
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака