You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
3Дизајн Центар

нема отворени работни позиции

За компанијата

3Дизајн Центар е зелена и етичка маркетинг агенција посветена на компании насочени кон нивниот раст. 3Дизајн Центар им нуди на клиентите свежа перспектива за корпоративен идентитет и визуелна комуникација, зелено печатење за широк спектар на печатени медиуми, вклучувајќи визит карти, различити врсти на картички, коверти, брошури, деловни форми, постери, каталози, етикети, принтани маици, капи и чаши, како и 3Д проекти и брза изработка на прототипи. Поред стандардните нудиме и иновативни и креативни решениа, дизајни и модели кои се уште ги нема на пазарот.

Поврзани огласи

Оствари контакт со 3Дизајн Центар
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака