You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Котон Магазаџилик ДООЕЛ Скопје

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Котон е турска мултинационална компанија за облека. Заклучно со 2020 година, ланецот имаше над 462 продавници за малопродажба во 28 земји.
Приказната за КОТОН, која започна во 1988 година со продавница од 25 квадратни метри, отворена во Кузгунчук, продолжува денес со речиси 500 продавници и 10.500 вработени во 28 земји. Со својот креативен персонал, КОТОН управува со модата и собира 250 милиони посетители годишно со над 60.000 производи.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Котон Магазаџилик ДООЕЛ Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака