You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ATOM STEEL LTD

нема отворени работни позиции

За компанијата

Со над 45 години искуство и познавање на меѓународните стандарди, технолошки промени и индустриски системи, ние сме посветени на обезбедување на најдобри и економични решенија за нашите клиенти.
Имаме капацитет да произведуваме напредни разни индустриски производи од челик засновани на специјално развиена технологија. Ние сме исто така подготвени за развој според потребите на корисниците кои ги менуваат. Решенијата што ги развиваме се што е можно иновативни, практични, технички здрави и економични, и во време и во пари.
ATOM STEEL ДООЕЛ нуди поширок спектар на специјални консултантски инжинерски и дизајнски услуги за конструктивност.
Ние им ги нудиме овие услуги на сопствениците, инженерите и изведувачи со над 45 години знаење и искуство во градежништвото и конструкцијата.
Иновативните нови идеи се интегрирани во планирањето, дизајнот, набавките и теренските операции за објективно да се постигнат целокупните проекти.

Поврзани огласи

Оствари контакт со ATOM STEEL LTD
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака