You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Дигитални вештини - Лингвафан

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Дигитални вештини - Лингвафа е училиште за странски јазици и компјутери. Имаме локации на места на територијата на Скопје и тоа Аеродром, Центар и Тафталиџе 2. Училиштето е основано 1990 год. Нашите професори се дипломирани, искусни и креативни едукатори за деца и возрасни кандидати, со долгогодишно искуство.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Дигитални вештини - Лингвафан
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака