You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ДД-Сторе ДООЕЛ

отворена 1 работни позиција

За компанијата

ДДКом е основана на 13-ти април 2006 од тим на ИТ професионалци со преку 10 години искуство во ИТ бизнисот. Нашата главна дејност е продажба на хардвер преку ефикасно организирана мрежа од дистрибутери, мали и големи компании и крајни потрошувачи. Во соработка со речиси сите увозници и дистрибутери на ИТ опрема, на нашите потрошувачи секогаш им нудиме најголем избор на прозиводи по најдобри цени

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ДД-Сторе ДООЕЛ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака