You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Некстсенс

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Некстсенс е македонска ИТ компанија, лидер во областа на дигитална трансформација. Работиме во повеќе индустрии и ги поддржуваме компаниите и институциите на што поедноставен начин, користејќи ги нашите решенија, да бидат во тек со дигитализацијата и да им понудат најдобри услуги на своите клиенти.

Да работиш во Некстсенс значи да си амбициозен, талентиран, да имаш желба за успех и секогаш да се стремиш кон остварување на твоите кариерни цели.

На вработените им нудиме можност за личен развој преку поттикнување на иновација, учење на нови работи, но и неформално образование и сертифицирање во областа која им е од интерес.

Мотивираме, така што нудиме различни бенефиции со кои се грижиме вработените да имаат добро здравје, но и баланс помеѓу работата, домот и пријателите. Поттикнуваме активен и здрав живот.

Се дружиме и веруваме дека секој од нас е уникатен и на различен начин може да придонесе за личен развој, развој на компанијата и конечно подобро општество.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Некстсенс
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака