You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Крш Доо

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Ланецот на продавници Крш е присутен на македонскиот пазар долги години. Досега отворивме 11 продавници на територијата на Македонија од кои осум се во Скопје, една во Куманово, една во Гостивар и една во Тетово.

Продавниците на Крш се наоѓаат на најактуелните локации и секоја продавница е многу внимателно и креативно дизајнирана. Посебно внимание се посветува на безбедноста на децата притоа обезбедувајќи задоволство на потрошувачите при купување.
Секоја година, на нашите верни потрошувачи им ги претставуваме најновите светски трендови, кои ќе бидат визија во идните години на деловно работење.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Крш Доо
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака